Založ si blog

V čom je sila BITCOINU?

O tom ako získať BITcoiny zadarmo som písal TU . A tí, ktorí to vyskúšali môžu potvrdiť, že všetko funguje ako má a pre opatrných je to cesta ako investovať maximálne čas a získať svoj prvý kapitál v cryptomene ZADARMO.

Sila Bitcoinu je vo viacerých rovinách. Jednak je to mena, pri ktorej odborníci tvrdia, že sa nedá falšovať a jednak je to mena, ktorá nie je ničím iným regulovaná, len záujmom tých, čo ju budú používať. V prípade Bitcoinu je tá popularita asi najvyššia. Určite nemenej zaujímavý fakt je ten, že transakcie sú anononymné. Síce je dohľadateľné, z ktorej peňaženky do ktorej peniaze šli, ale komu tá či oná peňaženka patrí už zistiť tak jednoduché nie je.

I keď sú zaznamenané snahy prepojenia peňaženky a emailu. Tu však je otázka, že ak raz bude peňaženka v nejakej databáza spárovaná s emailom, či to bude anonymné. Obávam sa, že príliš nie.

Stále je však považovaná za dosť anonymnú na to, aby jej popularita rástla. O tom, že cryptomeny zažívajú vo všeobecnosti boom svedčí aj rozvoj burzy, ktorú osobne tiež využívam, CEX, kde je možné nakupovať a predávať nie lne za USD ale už aj za EUR a nie len BTC/Bitcoin ale už aj LTC, DOGE a GHs – ťažobnú silu. Ostatné cryptomeny môžete zobchodovať cez BTC.

Je pochopiteľné, že cryptomien pribúda, lebo množstvo Bitcoinov je obmedzené, ako samozrejme aj iných mien, ale vydolovať dnes BTC je čím ďalej tým náročnejšie. Tomu síce zodpovedá jeho hodnota, kde 1 BTC je cca 380 USD, ale na druhej strane tým otvára brány popularite ďalších cryptomien, obzvlásť LTC a DOGE. Keď som sa začal zaoberať cryptomenami, tak napríklad 300 Satoshi bolo cca 14 Doge. Dnes za 8 Doge musíte dať cca 400 Satoshi. Sila Doge vzrástla o 100% v priebehu 2 mesiacov. Tí čo ho získavali zadarmo cez stránku ktorú uvádzam TU a podržali, museli byť celkom milo prekvapení.

K anonymnej mene patrí aj anonymný trh a ten je vyžaduje anonymný prehliadač TOR.

Riziká sú však zrejmé. Určite je potrebné, aby sa človek pohyboval v medziach zákona a hlavne aby si dával pozor v momente keď svoje prostriedky niekam pošle. Lebo ak je raz niečo bez kontroly a anonymné, treba počítať so všetkým.

 

 

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 351456x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy