Založ si blog

Za BitCoin zlato a na Slovensku

V mojich predchádzajúcich blogoch som sa venoval možnostiam, ako prakticky bez investícií možno reálne získavať Bitcoiny zadarmo, ako ich investovať, ako si trochu zariskovať a získať za 100 hodín dvojnásobok, alebo vsadiť na istotu a Bitcoiny ťažiť.

Tiež som popísal, že nie je problém zmeniť cryptomenu na reálne peniaze a už vôbec nie je problém ju nakúpiť.

Väčšina toho o čom som písal sa realizuje v zahraničí, ale určite mnohých z tých , čo ich moje blogy zaujali, zaujíma, či sa dajú bitcoiny použiť aj inak.

Jedna zo zaujímavých alternatív je kúpa investičného zlata. O efektívnosti tejto investícia azda ani nie je potrebné diskutovať. Ak sa rozhodnete pre túto cestu, stačí navštíviť Zlato za Bitcoin a svoje nahromadené Bitcoiny využiť. Zlato tu kúpite už od 0,1933 BTC striebro od 0,0217 BTC, ale môžete kúpiť aj Platinu, Paládium či Meď. A všetci, ktorí skúsili cesty získavania Bitcoinov zadarmo vedia, že získať takúto čiastku v relatívne krátkom čase nie je problém. A zvlášť ak sa cesty kombinujú a zisky sa reinvestujú.

Takže Bitcoin nie je len virtuálna mena, ale reálny prostriedok, ktorý sa dá v reálnom obchode využiť.

Pre tých, ktorí sa chcú skúsiť dopracovať k cieľu bez investícii mám krátku súhrnnú rekapituláciu najefektívnejších možností:

Tok BTC – 15Satoshi/min – treba každých 1200 Satoshi vybrať do depositu. Mesačne základný bezinvestičný model ponúka max. 0.0648BTC

BTC zdarma – každú hodinu minimálne 800 Satoshi. Výnos sa dá vybrať manuálne alebo automaticky. Je šanca získať za hodinu aj viac, ale malá.

Doge zdarma – v prepočte to isté čo vyššie BTC ale v Doge

BTC coiner– každú hodinu 1200 Satoshi

LAND – každú hodinu cca 1500 Satoshi, ale často i viac. Treba prechádzať cez všetky faucety

Moon BTC – každú hodinu cca 400 Satoshi, dá sa vyberať každých 5 min, lebo potom sa pribúdanie spomalí

Moon DOGE – platí to isté ako pre vyššií Moon, ale v Doge

Za týždeň sa dá v základe získať cca 0,005 BTC a viac. Získané BTC môžete investovať v SCRYPT. Ak i to čo sa denne vyťaží pravidelne investujete do ťažby, za mesiac môžete získať cca 0,05 BTC.

Súhrnne sa dá uvedenými spôsobmi bez väčších problémov a bez zásadnej straty času získať za prvý mesiac 0,1 BTC.

Možno to nie je veľa, ale je to bez rizika straty, akurát sa počíta čas. Akonáhle reinvestujete, tak sa výrazne profit zvýši.

Samozrejme ak investujete nejakú sumu, tak predovšetkým cez SCRYPT, dosiahnete návratnosť investície do 2,5 mesiaca, pri cca 50% mesačnom výnose. Ja SCRYPT poznám už viac než pol roka veci fungujú tak ako píšem.

Pre hazardérov sú ešte stránky, založené skôr na ponziho schéme, než na iných formách finančného krytia, ale to neznamená, že v tomto momente nefungujú:

Zdvojenie za 100 hodín alebo Dvojnásobok za 100 hodín

Milionára samozrejme tento priestor z Vás v krátkom čase nespraví, a určite nie bez dodatočných vlastných investícií, predovšetkým do ťažby, ale všetko čo som popísal som sám vyskúšal keď som mal na to čas a veci fungujú ako píšem, či už tu alebo v mojich predchádzajúcich blokoch.

Tu je napríklad moja BTC wallet – kde je jasne viditeľné koľko tam BTC prišlo. Takže nepíšem o niečom čo by som sám nevyskúšal.

Ak niekto vie taktizovať s cenou a obchodovať na burze, môže využiť CEX Tu si tiež môže predať svoju cryptomenu za reálne peniaze a tie poslať na svoj účet.

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 351461x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy