Ako dostať zaplatené za reklamu?

25. júna 2017, peterturciansky, Nezaradené

Nemusíte zvoliť cestu publikovania viea na youtube, ani iné zložitejšie prístupy.

Existuje i jednoduchšia cesta a dokonca menej otravujúca. niečo, akoby Vám bolo zaplatené za to, že vezmete leták zo schránky a dáte ho do zberu. Takže dostať zaplatené za čas, ktorý strávite prečítaním reklamného letáku je možné.

Internet je zahltený reklamou, a väčšinou ju človek musí konzumovať ako cenu za zdanlivo bezplatné služby. Existuje však možnosť, kedy naopak, za konzumáciu reklamy dostanete zaplatené Vy. Reklamný mailing je projekt z Čiech a skutočne úspešný. Ja som ako klient v ňom od roku 2011 a môžem potvrdiť, že všetko funguje ako má. Emailov nechodí príliš veľa, lebo všetko závisí aj od profilu, ale za každý jeden, ktorý si otvoríte dostanete zaplatené.

Možno sa to nezdá mnoho za prečítanie jedného emailu, ale spočítajte čas strávený prečítaním a premietnite si to na hodinové ohodnotenie a výsledok už zas taký zlý nie je.

Navyše prístup k cielenej reklame má aj svoje výhody. O novinkách sa dozviete vtedy keď prichádzajú do predaja a vtedy keď je to aktuálne. To isté platí aj o kampaniach alebo zľavách. Takže ak Vás to zaujalo, dozviete sa viac tu: Reklamný mailing