Založ si blog

Telekomunikačný gigant ORANGE plánuje investovať do Bitcoin-u

Silicon Valley divízia globálneho telekomunikačného gigantu Orange plánuje investovať do Bitcoin priestoru.
Podľa agentúry Bloomberg, Orange Silicon Valley (OSV), ktorý uvádza cryptomenu ako jednu zo svojich hlavných oblastí záujmu, sa snažia investovať až 20.000 dolárov za start-up a v súčasnosti rokuje s dvoma Bitcoin spoločnosťami.

 

„Je tu niečo zaujímavé v tejto technológii,“ povedal, Georges Nahon, generálny riaditeľ OSV  povedal reportérke Olga Kharif, a dodáva: „Preto tam chceme byť čo najskôr. Toto môže byť digitálna platforma budúcnosti“.

 

Správa prichádza po tom, čo Orange rozšírila svoje VC úsilie vytvorením ORANGE Digital Ventures, oznámili svoj cieľ podporovať 500 Start-upov po celom svete do Marca roku 2020.
Ostatné telekomunikačné spoločnosti tiež prijali investičné príležitosti v oblasti digitálnych mien. DoCoMo, japonský dominantný operátor mobilných sietí, investoval do Coinbase – Bitcoin zmenárne so sídlom v San Francisku počas Januára 75 miliónov dolárov.
Príjem Bitcoin platieb je rastúci v odvetví komunikácií. Perseus Telecom, vysokorýchlostný, poskytovateľ kanálov širokopásmovej komunikácie na svetových burzách a zmenární, spolupracuje s GoCoin na začatí akceptácie Bitcoin platby začiatkom roka 2014.
T-Mobile Poľsko tiež oznámil, že skúša zavedenie Bitcoin mobilných top-up platieb v februári, v spolupráci s miestnym Bitcoin procesorom InPay S.A.

 

Zdroj: CoinDesk

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 352372x
Priemerná čítanosť článkov: 6075x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy