Založ si blog

Ako naložiť s BIT coin-ami zadarmo

V minulých blogoch som písal o možnosti ako získať BITcoiny zadarmo ako štart na ich obchodovanie. Len v krátkosti zrekapitulujem cesty ktoré osobne využívam najčastejšie ja:

BITCOIN zdarma – každú hodinu min cca 450 Satoshi max 0,45 BTC, teda cca 200 USD

ZEBRA – každú hodinu min cca 100 Satoshi max 1000 Satoshi, ale tá 1000-ka padá celkom často

MOON – je možné vybrať Satoshi každých 5 min, hromadia sa s plynúcim časom, avšak čím častejšie si ich vyberiete tým ich za hodinu je viac. S časom sa totiž pribúdanie Satoshi spomaluje.

Land of BITCOIN – celá plejáda faucetov, kde sa Satoshi pripočítavajú na microwallet. Z prvé kolečko po všetkých faucetoch v databáze, ktoré zaberie cca 30 min je možné získať až 12000 Satoshi. Potom môžete niekoľko tisíc získať napríklad po hodine.

DOGE zdarma – platí to isté ako pre BOTCOIN zdarma, a hodnota korešponduje. DOGE si cez CEX zobchodovať za čo chcete.

 

Takže to bola krátka rekapitulácia. Získané Bitcoiny môžete cez spomínaný CEX, burzu zobchodovať po novom priamo za USD, alebo si môžete nakúpiť ťažobnú silu – GH/s.

A tu je jedna zaujímavá vec. Pokiaľ nakúpite GH/s za dobrú cenu, tú si nastavujete sami, a iba sa čaká, kedy k nej trh dorazí, tak v momente získania, ťažíte. Takže Vám pribúdajú BTC a ešte 2 ďalšie meny, IXC a NMC. Čo je však najzaujímavejšie, môžete obratom stanoviť cenu predaja, napríklad o 20% vyššiu a čakať kým ju trh akceptuje. Čo je najdôležitejšie, dokým GH/s nepredáte, stále ťažíte.

Akonáhle GH/s predáte, opäť môžete nastaviť cenu nákupu, akurát, že keď GH/s nemáte, tak samozrejme neťažíte. Stránka však ukazuje s akými cenami sa dá počítať, takže ak predávate a nakupujete niekde v stredových hodnotách, tak sa to celkom dobre dá ustáť a Váš profit solídne v čase rastie.

To isté samozrejme platí aj keď kupujete a predávate všetko čo sa na danej burze dá, ale pri GH/s je najzaujímavejšie práve to, že kým ťažobnú silu máte, tak ťažíte.

Na CEX sa dá obchodovať aj v malých sumách, preto som uvádzal, že aj s tým čo získate zadarmo. Pomôže to ľuďom, ktorí si chcú vyskúšať aké to je obchodovať na burze a pritom neriskujú prakticky nič. Je to tréning a pritom sa jedná o reálne financie, i keď prevažne cryptomeny, Samozrejme platí, že s čím menším obnosom sa pracuje tým menší výnos sa dá v čase očakávať, ale v prepočte na percentá to vyzerá krajšie.

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 353024x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy