Založ si blog

Ako nakupovať a predávať BITCOINY

Podľa odozvy na môj blog AKO ŤAŽIŤ BICOINy

sa sa rozhodol napísať informácie, ktoré som zozbieral o ceste z reálnych peňazí k BITCOINom a späť. V mojom predchádzajúcom blogu som uviedol odkaz na stránku CEX , kde môžete obchodovať medzi jednotlivými cryptomenami, ale aj s USD. Čo však zaujalo v predchádajúcom blogu, môžete tam nakupovať ťažobnú silu. Už aj po vlastných skúsenostiach viem, že je to skutočne tak, že ťažíte naraz viacero mien. Samozrejme, čím máte ťažobnú silu väčšiu, tým ľahšie ťažíte. Následne aj iné vyťažené cryptomeny môžete predať a nakúpiť BITCOINy, jednoducho ste na trhu. Ale môžete nakúpiť aj USD. Otázkou je však, ako si poslať nakúpené USD na svoj účet. Na tejto konkrétnej stránke to tak jednoduché nie je. Musíte prejsť pomerne náročnou procedúrou identifikácie. Čo však v prípade cryptomien nie je, a vyťažené, či vyobchodované cryptomeny si môžete poslať na svoju peňaženku tak jednoducho ako ste ich poslali do CEX.

Táto cesta je asi schodnejšia. Keď máte BITCOINy na svojej peňaženke, môžete ich predať. Ideálne je využiť spoločnosť, ktorá vystupuje legálne. I keď vzájomné obchody medzi osobami existujú, je treba si dať pozor, že akonáhle raz niekam odošlete BITCOINy a nedostanete peniaze, nemáte sa na koho obrátiť. Je to mena, ktorá nie je regulovaná, nie je sfalšovateľná, ale nikto Vás za ňu ochraňovať nebude.

Zatiaľ sa zdá byť z tých lokálnych firiem najserióznejšie spoločnosť SimpleCoin Ide to relatívne jednoducho oboma smermi.

Avšak ak máte záujem o skutočne nadštandardný spôsob obchodovania. Zaznamenal som spoločnosť DAGANSIA Tu môžete ako nakupovať tak aj predávať Bitcoiny, či za EUR alebo CHF A ten kurz je skutočne zaujímavý.Tu už sa dostanete aj k ATM karte.

To, že BITCOIN je skutočne zaujímavý potvrdzuje aj fakt, že aj na Slovensku pribúdajú bankomaty.

Dokonca sa už začína objavovať možnosť BITCOINových pôžičiek, napríklad BTCjam, kde si môžete nie lne požičať vy, ale môžete aj investovať a byť tým čo požičiava.

Mena, ktorá nepodlieha vládam má svoje čaro tak uvidíme, aký to naberie smer. Môžete investovať čas keď si prečítate môj minulý blog, môžete investovať peniaze a môžete toto prostredie ignorovať, je to na Vás.

 

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 352618x
Priemerná čítanosť článkov: 6080x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy