Založ si blog

Novinky na poli BITCOINu a DOGEcoinu

Potešil ma záujem o túto problematiku v mojich predchádzajúcich blogoch a  tak som sa chcel podeliť s tými, ktorí zvažujú, že by sa chceli zaoberať trochu cryptomenami, a dokonca je tu možnosť, že okrem svojho času nemusia investovať vlastné prostriedky.

V minulých blohoch som písal o možnosti získavania cryptomien zadarmo. Spoľahlivé a mnou overené cesty, ktoré som uvádzal v minulosti, pre zhrnutie sú:

BITCOIN zdarma – každú hodinu min cca 450 Satoshi max 0,45 BTC, teda cca 200 USD

ZEBRA – každú hodinu min cca 100 Satoshi max 1000 Satoshi, ale tá 1000-ka padá celkom často

MOON – je možné vybrať Satoshi každých 5 min, hromadia sa s plynúcim časom, avšak čím častejšie si ich vyberiete tým ich za hodinu je viac. S časom sa totiž pribúdanie Satoshi spomaluje.

Land of BITCOIN – celá plejáda faucetov, kde sa Satoshi pripočítavajú na microwallet. Za prvé kolečko po všetkých faucetoch v databáze, ktoré zaberie cca 30 min je možné získať až 12000 Satoshi. Potom môžete niekoľko tisíc získať napríklad po hodine.

DOGE zdarma – platí to isté ako pre BOTCOIN zdarma, a hodnota korešponduje.

Novinkou je MOON doge – princíp je rovnaký ako pri vyššie uvedenom MOON, ale získate DOGE.

Tak ako som v minulosti písal, ďalšou cestou je práca s nadobudnutými cryptomenami napríklad na burze  CEX . Tam tiež pribudli viaceré novinky. jednak že môžete nakupovať kreditnými kartami, ale ak predávate za doláre, či eurá, rozšírilo sa portfólio cryptomien. Už môžete za doláre či eurá predať nielen Bitcoin, ale aj Darkcoin, Litecoin a Dogecoin.

Pre tých, čo cez CEX budú investovať to ťažobnej sily, chcem len dodať, že napríklad pri ťažobnej sile 5 GHs, vyťažíte cca 2000 Satoshi denne. Nie je to málo za to, že prakticky neurobíte nič. Okrem toho ťažíte aj iné meny. Viac sa dozviete tam.

To čo sledujem na poli cryptomien potvrdzuje trend, že záujem nie len pretrváva, ale je vyšší. Výhoda v mojich postupoch je, že existuje i cesta, pri ktorej nestratíte okrem času nič.

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 352966x
Priemerná čítanosť článkov: 6086x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy