Založ si blog

Kde predávať cryptomeny, Bitcoin, Litecoin a Dogecoin okrem CEX

Nedávno som dostal otázku kde sa dá zobchodovať Litecoin Dogecoin či iné cryptomeny okrem CEX. Myslím si, že otázka súvisela hlavne s tým, že CEX zvýšil minimálny objem transakcie na cca 0,01 BTC, čo pre tých, ktorí získavkú cryptomenu zadarmo nemusí byť lákavé, hlavne ich to brzdí v získavaní BTC na ďalšie investovanie, napríklad do ťažby cez Scrypt.

Takže skúsim aspoň trochu predostrieť ďalšie možnosti. Jednou z noviniek je EXMO. Tu predáte a nakúpite práve DOGE, LTC a BTC, USD, RUB a EUR navzájom. Máte tu možnosť ako začiatočník predať, či kúpiť niektorú z mien cez funkciu exchange ale pre profesionálov majú priamo ich burzovné obchodovanie. Limit na transakciu je cca ekvivalent 0.001, čo je citeľne lepšie ako u CEX a limit pre výber cryptomien DOGE-10 LTC-0.5 BTC-0.01 . Samozrejme cez sekciu wallet si vkladáte depozit a aj vyberáte čo potrebujete. Poplatok za výber je 0,0001 BTC čo je veľmi priaznivé. Kódy vašich peňaženiek sú stále, takže ich môžete používať aj na zbieranie cryptomien zadarmo. Avšak pre depozit v USD či v EUR sa mi stále javí vhodnejší CEX.

Iná možnosť je Exchange kde si úplne anonymne môžete zmeniť navzájom Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Darkcoin, Namecoin, Vertcoin a Feathercoin. Malo by to byť rýchle a za kurz platný v momente pripísania čiastky.

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 353349x
Priemerná čítanosť článkov: 6092x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy