Založ si blog

Novinky v oblasti crypto mien

Práve som zistil viaceré kľúčové novinky v systémoch, ktoré využívam a tak by som sa rád s týmito novinkami s Vami podelil.

EXMO – zmenáreň, peňaženka a podobne..aktualizovali svoj systém a preto POZOR! Po ukončení transformácie prestanú platiť všetky vaše peňaženky a je potrebné si vytvoriť v systéme nové. Mám od podpory potvrdené, že by sa to dlhšiu dobu nemalo meniť. Čo je však dôležité, je práve fakt, že ak ste si napríklad do dolovacích systémov nastavili práve peňaženky z EXMO, je potrebné ich čo najskôr aktualizovať aby Vám mali kam prísť výnosy z dolovania.

Rovnako si môžete všimnúť, že hneď ako si dáte „deposit“ ukáže sa Vám pre danú cryptomenu minimálna suma, ktorú Vám pripočítajú. Tu treba dbať hlavne na to, že ak využívate niektoré systémy získavania Bitcoinov zdarma, alebo dogecoinov a podobne, kde jednotlivé transakcie nemusia toto minimum dosiahnuť, treba si ich nechať posielať inam. Napríklad EXMO má po novom na deposit minimum pre BTC 0,001 BTC, pre DOGE je to 10 DOGE, pre LTC je to 0.001 LTC a pre ETH je to 0.01 ETH atď. Ak teda máte transakcie v menších sumách, potom odporúčam CEX. Tam napríklad pre BTC je limit 0,0001 BTC.

Tieto minimálne sumy za transakcie súvisia s poplatkami za ťažbu a s nákladmi na správu systémov.

Zaujímavé je však, že minimálna suma na transakciu nezodpovedá kurzu medzi jednotlivými menami. Preto ak napríklad využívate systém na ťažbu GENESIS  a máte ťažbu rozdelenú medzi rôzne meny, skontrolujte si, či Vám výnosy dosahujú v daných menách aspoň minimálne sumy na deposit, keďže práve GENESIS  vypláca každý deň a tak sa môže ľahko stať, že Vám očakávaná platba nepríde. Avšak zmenou nastavenia alokácie už depozitné limity dosiahnete ľahko.

V   GENESIS napríklad majú novinku „Ethash“, ktorá ťaží podľa Vášho nastavenia buď BTC alebo ETH alebo oboje. Ja som práve z tohto programu mal menšiu ťažobnú silu a tak som si prestavil výnos na čisté ETH, lebo denný výnos BTC bol malinký. Druhá možnosť by bola zakúpiť vyššiu ťažobnú silu. No je to novinka a tak ktovie. Každopádne sa mnohé náklady so spracovaním BTC a ich dolovaním začali šplhať hore a tak to vyvolalo nevyhnutne tvorbu konkurencie. Vynikajúco obstáli DOGE a LTC a možno i ETH má vysoký potenciál. ETH totiž akceptuje ako CEX tak i EXMO, obe stabilné veľké burzy a ak si pozriete vývoj kurzu, je skutočne celkom možné, že ETH bude ďalšou úspešnou menou.

 

Andrej Danko – nepochopený vizionár

11.11.2023

Neveril by som, že jedného dňa budem schopný napísať tento blog, v ktorom by som chcel upozorniť na to, že je nešťastím, keď sa myšlienka „národného menu“ nepretaví do reality. Škoda, že pán Danko nedostal príležitosť prezentovať svoju víziu v celom rozsahu a ako po mnohý krát ostal nepochopený. Verím, že ja som ju pochopil správne. Dostať na stôl [...]

Kto z voličov si želá „Mafiánsky štát“ ?

24.09.2023

Na jednej strane je zarážajúce, že strach z utečencov je tak významným hnacím motorom na dosiahnutie výnimočného výsledku vo voľbách a na druhej strane chýba obava zo zverenia moci do rúk organizovaného zločinu. Pričom väčšina z tých, čo sa najviac obávajú „migrantov“ ich nevidela, nevidí a nebude vidieť. Avšak prevažná časť tých istých voličov sa [...]

Istý nevinou obvineného si môže byť jedine jeho kumpán

06.09.2023

Viete si predstaviť, že orgány činné v trestnom konaní by zahájili vyšetrovanie, alebo by nebodaj padlo obvinenie niekoho z Vašich príbuzných? Ako veľmi by ste si boli istí jeho/jej nevinou? Skúste ste si na tú otázku úprimne odpovedať. A išlo by pritom o príbuzného, o rodinu, o človeka ktorého možno poznáte od detstva. A teraz druhá otázka. Bol by obvinený nejaký [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 352619x
Priemerná čítanosť článkov: 6080x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy